TACOS & RIBZ

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 309 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tacos & Ribz. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 10:23 Erg lekker en binnen de aangegeven bezorgtijd afgeleverd.
11 feb 2024 om 2:52 Deze loaded fries zijn wel echt de shit! Stipt op de aangegeven tijd bezorgd ook! Mocht iets warmer, maar verder wel echt goed!
9 feb 2024 om 21:11 Items were missing i.e. the complimentary drink, the food was cold and also the taste was weird. we ordered the loaded french taco with andalouse sauce and the sauce was missing. the chicken had a weird smell and taste.
29 jan 2024 om 0:58 Kkk slechte bezorgen duurt meer dan 2 uur
7 jan 2024 om 22:59 Duur voor de hoeveelheid die je krijgt
18 dec 2023 om 2:48 Heerlijk gegeten en bezorging was snel meestal op zondag duurt het langer voor dat ze komen
9 dec 2023 om 19:49 Eten was goed maar bezorging duurt te lang
15 nov 2023 om 23:21 Wederom erg lekker en snel bezorgd!!
10 nov 2023 om 7:14 Ik wacht nog steeds ….. -.-
15 okt 2023 om 22:08 Gelijk buikpijn! Nooit bestellen hier! Frietjes zijn twee gebakken, dus herbruikt. Alles was koud vies en vettig! Ik had red bull besteld. Krijg ik fernandes. Ik heb het restaurant 10x gebeld om dit door te geven, nemen niet op